Informació

Ens hem instal·lat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, on hem ocupat els mateixos espais que els monjos benedictins que el van habitar fins al 1835, quan se’n van haver d’anar arran de la desamortització de Mendizábal.

Mantenim la cuina i el menjador. Sí: Cuinem exactament en el mateix lloc on els monjos hi tenien la seva cuina. I tenim el menjador al refectori, on els benedictins hi dinaven i hi sopaven cada dia en silenci.

Els dies de sol i bon temps, hem tret el menjador a L’Hort del Rector, perquè hi tasteu el que us vingui més de gust de la nostra carta de mar, horta i muntanya. Anem cada dia a plaça. No coneixeu el Mercat de Sant Feliu? Aneu-hi i hi trobareu peix blau ganxó, verdures, fruites i hortalisses de la pagesia de la Vall d’Aro…


A l’Hort del Rector, us convidem a menjar delicioses receptes de mar i muntanya elaborades amb productes de proximitat i fets amb molta cura. Tot acompanyat amb una àmplia selecció de vins vius i viscuts.


La Regla de Sant Benet estableix menjar en silenci; nosaltres només us convidem a gaudir de la nostra cuina mentre respireu aquella espiritualitat i tots enigmes que abracen segles d'història de l'antic monestir de Sant Feliu de Guíxols.


Descobreix el Restaurant per dins


Menú i carta


Premsa


Dia a dia

Tenim obert de dijous a diumenge migdia i vespre.Esdeveniments i celebracions privades

Estàs pensant en fer una celebració?
Completa el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu per organitzar-ho tot.


Reserva

Truca al +34 620 623 454 o

Reserva online

Per reserves el mateix dia recomanem trucar al +34 620 623 454

Vols rebre notícies, novetats...
sobre elGinjoler?

Mantenemos tu info privada. Haciendo clic en Subscribir
aceptas la política de privacidad


Envia'ns un missatge

Mantenemos tu info privada. Haciendo clic en Enviar aceptas la política de privacidad

Català   Español   English   |   Web ecològica   |   Avís Legal    |   © elGinjoler