Peix Blau Ganxó

La nostra proposta per a la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó a Sant Feliu de Guíxols que serà del 19 de maig de 2017 fins al 18 de juny de 2017.


El Peix Blau Ganxó ha sigut des dels seus inicis més que una campanya gastronòmica. La idea va sorgir quan l’ajuntament va oferir als restauradors una acció per combatre la crisi de principis dels anys 90. Ben aviat, la campanya va transcendir més enllà dels fogons i ha reunit al voltant de la tradició i la innovació gastronòmica a artistes plàstics amb pescadors, cuiners amb cantants, flequers amb escriptors, crítics gastronòmics amb cuiners afeccionats, barmans amb rebosters, peixaters amb dissenyadors. Tots ells, amb la complicitat dels ciutadans de Sant Feliu Guíxols, han fet que el peix blau es convertís en un referent de la identitat de la ciutat.

Els restauradors i les seves creacions gastronòmiques que sorgeixen de combinar innovació i tradició han sigut els artífex de l’èxit de la campanya. Per això, aquest any us oferim la possibili- tat de presenciar en directe com treballen els nostres xefs en les sessions de Showcooking que us hem preparat.

Al llarg d’un quart de segle, la cuina del Peix Blau Ganxó ha sigut una cuina Km 0 i amb vocació Slowfood molt abans que es popularitzessin aquestes tendències. Va ser una campanya pionera i continuarà a les taules dels nostres restaurants perquè és una cuina honesta, que parteix del territori, reivindica la cultura i la tradició marinera de la ciutat i expressa la creativitat dels cuiners.

Per molts anys, Peix Blau Ganxó!

Salvador Calabuig i Serra
Regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols Vols rebre notícies, novetats...
sobre elGinjoler?

Mantenemos tu info privada. Haciendo clic en Subscribir
aceptas la política de privacidad


Envia'ns un missatge

Mantenemos tu info privada. Haciendo clic en Enviar aceptas la política de privacidad

Català   Español   English   |   Web ecològica   |   Avís Legal    |   © elGinjoler